PCOS VAN. MI AZ?

Szingapúrban él, és van-e PCOS? Ez nagyon nehéz állapot lehet, ha élni akarsz, és a szingapúri életed során egy robosztus expat-egészségbiztosítási csomagot biztosan segíthetsz, hogy sokkal könnyebbé tegyed az utazást PCOS-szal.

Ha bármilyen kérdése van a PCOS-szal vagy a meddőséggel kapcsolatban, ne habozzon hívni minketma. Segítünk itt találni egy egészségügyi biztosítási csomagot Szingapúrban, amely maximális fedezetet nyújt Önnek. Barátságos, könyörületes csapatunk segít elmagyarázni, hogyan használhatja a legjobb szingapúri egészségbiztosításokat, hogy a lehető legkisebb rohammal megkapja a szükséges válaszokat. Hagyja itt az adatait, ha valakinek szüksége van.

PCOS VAN. MI AZ?

MI A PCOS?

A PCOS a policisztikus petefészek szindróma. Ez egy hormonális egyensúlyhiány, amely a nők 2-25% -át érintheti. Ez a szám annyira ingadozik, mert ezen a százalékon belül a becslések szerint a nők 70% -a nem diagnosztizálva, és fogalma sincs arról, hogy van. Igazán bonyolult és bosszantó azonosítani, és a tünetek annyira változatosak, hogy gyakran tart sok időt és tesztelhet egy meggyőző PCOS diagnózist. Éppen ez az oka, hogy segít biztosítani, hogy szingapúri erőszakos egészségbiztosítása legyen. Ha bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban, dobj minket egy sorba, és segítünk.

A PCOS befolyásolja a petefészkeket és az ösztrogén és progeszteron termelését. Mert ezek a hormonok szabályozzák a nő menstruációs ciklusát, amikor ezek kiütnek, ez azt jelenti, hogy az időszakok szabálytalanok. Ez megnehezíti az ovuláció követését, és néha egyáltalán nem történik meg, ami azt jelenti, hogy semmilyen tojást nem szabadítanak fel, így a terhesség nem következhet be. A három legnagyobb jelzőtábla a következő:

 • Ciszták a petefészkekben és a petefészkekben. Egy ultrahangnak meg kell tudnia, hogy ezt könnyen megvizsgálja.
 • Emelkedett androgének vagy hím hormonok. Ezt egy kicsit több arc- és testszőrzet jellemzi. Ezt vérvizsgálatokkal is ellenőrizhetjük.
 • Szabálytalan vagy kihagyott időszakok. Ez általában a legegyszerűbb figyelmeztető jel. Amint elkezdi észrevenni vagy tapasztalni ezt, beszéljen kezelőorvosával és / vagy az OBGYN-vel.

A PCOS a gyermekkorban elterjedt nők körében a meddőség egyik legnagyobb oka, ezért rendkívül fontos, hogy kezdje el a vizsgálatot, amint úgy gondolja, hogy valami lehet. Mint korábban említettük, a tesztelés nehéz és szigorú lehet, így gondoskodni kell arról, hogy jó egészségbiztosítása és elegendő ideje legyen a hüvelyedben.

MI A PCOS?

MILYEN TÁMOGATJA ÉS HOGYAN KELL IT?

A rövid válasz, senki sem tudja. Olyan nehéz meghatározni a végleges tényezők bármelyik csoportját, és ez az, ami miatt a PCOS utazása annyira frusztráló a sok nő számára. A tünetek és a súlyosság szélesek és változatosak, ami megnehezíti a meggyőző diagnózist és kezelést. Senki, aki PCOS-t szenved, nem ugyanaz, mint a következő. Kevés elmélet van az úszó körülményekkel kapcsolatban:

 • Ez genetikai. De mielőtt az egyik szülőnk köré fordítaná a hibás ujját, ez a gének kombinációja. A saját. Sajnálom.
 • Becslések szerint a PCOS-ban szenvedő nők 70% -a rendelkezik inzulinrezisztenciával. Ez azt jelenti, hogy a sejtjeik nem használhatják hatékonyan az inzulint. Ez a petefészkekkel együtt a férfiak androgén hormonjainak többet termel, mint amennyire kellene. Ez az elhízás tünete is lehet, és hozzájárulhat az elhízáshoz, és ez valóban súlyosbítja a csalódottságot és a zavarosságot sok PCOS-ben szenvedő betegben.
 • Megnövekedett gyulladásszint. Túlsúlyos vagy elhízott is ösztönözheti ezt, de néha nehezen rögzíthető, hogy az elhízás és a gyulladás ok vagy tünet.

A PCOS KÖZÖS KEZELÉSEI

A szingapúri élet nagyszerű dolog az, hogy az orvosi kutatásokhoz annyi finanszírozás áll rendelkezésre, és ha szingapúri jó egészségbiztosítási terv alá tartoznak, a diagnosztikai tesztek gondosak és alaposak lesznek. A PCOS leggyakoribb kezelések a következők:

 • Az ösztrogént és progeszteront tartalmazó napi születésszabályozó tabletták ismételten segítik az időszakok szabályozását.
 • A cukorbetegség gyógyszere metformin, amely segít az inzulinrezisztencia javításában.
 • A Clomid havi adagja, amely egy nagyon gyakori termékenységi gyógyszer, amely stimulálja a petefészkeket és ovulál.
 • A petefészekfúrás nevű sebészeti eljárás. Ez az, amikor apró lyukakat helyeznek a petefészkek falába, és ez segít helyreállítani a normális ovulációt.
 • Az életmód-beavatkozások, mint a fogyás étrend és testmozgás, szintén hasznosak

A PCOS KÖZÖS KEZELÉSEI

Ha azt gyanítja, hogy PCOS-tal rendelkezik, forduljon egy egészségügyi szakemberhez. Ha bármilyen tanácsot szeretne kapni a szingapúri egészségügyi ellátás biztosításáról a PCOS-utazáshoz, érje el ma,és mi szívesen segítenénk.

Ez egy kemény és néha hosszú út, de a megfelelő orvosi ellátással és támogatással sok nő sikeresen kezeli a PCOS-t, és tovább folytatja az egészséges családokat. Hívjon minket, ha bármilyen kérdése van, és segítünk Önnek néhány válasz megszerzésében.

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here