Növényi faszén és duzzadt has: előnyök, felhasználási és ellenjavallatok

Növényi faszén és duzzadt has: előnyök, felhasználási és ellenjavallatokFáj a szén? Jó? Röviden, mire való? És mi az? Mint mindig, most is szükség van arra, hogy fény derüljön a divatra, a hitre, a fixációkra és az igazságokra.

Más néven aktív szén, ez egy szerves vegyület, amely formájában nagyon vékony por. Tűz hiányában különböző forrásokból származó fa elégetéséből nyerik. A nagyon finom por kapott ebből a folyamatból nincs íze vagy szaga, így kíváncsi, ha legalább ez jótékony hatással ! Valójában nem szükséges összekeverni a növényi szenet tabletták formájában, amelyek bizonyítottan hasznosak, azzal, hogy egyszerű élelmiszer-adalékanyagként használják a pékáru, amely csak esztétikai és kereskedelmi célokra.

Természetes gyógyír a aerophagia és a meteorizmus

Duzzadt has ? A válasz faszén a tablettákban. A javasolt napi adag 1-2 gramm . De hogy működnek ezek a tabletták? A szén adszorbeálódik és összesíti a felesleges bélgázt . Tisztázzuk, hogy míg a “felszívni” azt jelenti, egy elem, impregnálni anyagokkal, mint szivacsos anyagok általában, “adszorb” azt jelenti, hogy rögzítse a felület molekulák gáz vagy folyékony fázisban. Hatásmechanizmusa pontosan a pórusaiban lévő gázok megtartásából áll, melyek általában aerophagia, meteorizmus, puffadás és hasi duzzanat ellen hatnak . A duzzadásgátló hatás azonban nem jelenti azt, hogy a széntől lefogysz. Természetesen, esztétikai szinten, jó lesz látni, hogy több leeresztett, de nincs említés semmilyen fogyás vagy anyagcsere gyorsító . A szén és a növények együttes hatása vagy a karminatív tulajdonságokból származó kivonatok (azaz az aktív szénnel már adszorbeált bélgázok eltávolítása) nagyon hatékony. A szénnel társítandó karminatív növények a következők:

  • kömény.
  • édeskömény.
  • menta.
  • koriander .
  • ginger.
  • chili pepper.
  • Kattintson ide, és fedezze fel a 10 jó szokások, hogy leeressze a hasát.
  • növényi faszén a hasi duzzanat elleni küzdelem

Faszén felhasználása és előnyeiFaszén felhasználása és előnyei

Aktív szén is hasznos az emésztési problémák , hasi feszültség, savasság vagy gastroesophagealis reflux .

Az adszorbens akció okozza a faszén elfog, megtartva őket, még a felesleges gyomornedv, megakadályozza a helyreállítás a nyelőcső, az úgynevezett reflux . Sőt, mivel a magas jelenléte ásványi sók alapvető természetű, aktív szén is kiváló a gyulladáscsökkentő hatása a gyomor szintjén .

Abban az esetben , hasmenés vagy vérhas, a cselekvés segít kompakt a széklet, amelyek küzd, hogy a következetesség. Továbbá a faszénnek enyhe fertőtlenítő hatása van, mivel a folyadékokon és gázokon kívül még toxinokat, vírusokat és baktériumokat is elnyel.

Ellenjavallatok

Figyelem azonban, milyen alkalmakkor előnyös a szén adszorbeáló tulajdonságai. Egyes esetekben, hogy a növényi szén nem az egyik legmegfelelőbb intézkedések. Az aktív szén nemcsak a nem kívánt gázokat és folyadékokat tudja magához vonzani, de bizonyos gyógyszerek és tápanyagok felszívódását is korlátozhatja . Szóval, a faszenet vedd el az ételtől, és soha többé, hosszú ideig. Ami a gyógyszerek, ne vegye a 30 perc előtt a növényi faszén bevitel, vagy 2 órán belül. Végül ne feledjük, hogy a jótékony hatások a természetes származéka fa csak akkor lehet levonni, hogy a dózis, koncentráció javasolt, a csomagot a növényi szén tabletta.

Egyéb cikkekEgyéb cikkek

Szemölcsök: mik ezek, és hogyan akadályozzuk meg őket

Mik a bibircsókok és mik a helyes viselkedés, hogy megelőzzük őket? A rendszeres úszás ideális, hogy egészséges maradjon, nyáron is kellemes, hogy belevetik magukat a medencébe! De P…

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here