Hogyan kell szeretni, ha megpróbálsz terhes

A termékenység és a terhesség nem lehet az egyetlen oka a szeretetnek. Néha jó, ha csak élvezni szeretné a szeretett személyt anélkül, hogy szükség lenne egy kisbabára.

Hogyan kell szeretni, ha megpróbálsz terhes

 1. Nem kell kapkodni. Nincs olyan rohanás, hogy terhes legyen, függetlenül attól, hogy mennyi ideig próbálkozott. Ha van egy rohanás a folyamatra, az idegek átvesznek, és a kapcsolat megzavarhat.
 2. Nem függ a termékenységtől. A termékenység és a terhesség nem lehet az egyetlen oka a szeretetnek. Néha jó, ha csak élvezni szeretné a szeretett személyt anélkül, hogy szükség lenne egy kisbabára. Ez a szeretet kötvényeit erősen tartja a kapcsolatban.
 3. Legyen spontán. A szeretet készítésének tervezése része a baba megteremtésének, de ez nem jelenti azt, hogy minden ülésnek papírra kell állnia. Egy éjszaka forró érzés? Még ha nem is ovulál, a szeretetnek meg kell tartania ezt a tüzet és a spontaneitást.
 4. Terjessze ki az üléseket. A szeretet túl gyakran nem jobb, mint a szerelem ritkábban. Ez különösen igaz, ha a kapcsolatban lévő embernek alacsony a sperma száma. A gyakori szerelem is fájdalmat okozhat mind a férfiaknak, mind a nőknek, ami a szexet már nem szórakoztatja.Hogyan kell szeretni, ha megpróbálsz terhes
 5. Csináld, mert akarsz. Ha úgy érzi, hogy szereted, mert a naptár azt mondja, hogy itt az ideje – érdemes visszalépni, és egy hónapot elvenni. A szerelem készítése egy kötődési élmény, és ha bármelyik fél ezt teszi, akkor a szerelmi kötelék elveszik.
 6. A stressz megszüntetése. A stressz elpusztíthatja a testfolyamatokat, beleértve a termékenységet. A relaxáció lehet a legjobb dolog, ami valaha történt a kapcsolatoddal és a termékenységeddel. Gondoljunk csak arra, hogy a masszázs hozzáadásával a szerelem készségéhez hozza vissza a vágyat, amit elveszíthetsz, próbálva egy kisbabát csinálni.
 7. Dolgozzon fel vele. A szerelem készítése nem olyan, ami másodpercenként történik. A valóban szerelem folyamata napokig tarthat. Egy kicserélt megjelenéssel vagy egy kefével kezdődik. Egy csókot az arcán egy ölelés és ölelés követ.
 8. A csúcspont rend. Van orgazmus. Annyi, amennyit csak akarsz. Az orgazmus segíthet abban, hogy teherbe esjön, mert a méhnyak csúcspontja alatt a hüvelybe merül, és még egy kicsit felveheti a spermát.
 9. Soha ne használjon óvszert. Az óvszer gyakran tartalmaz egy spermicidet, amely megöli a sperma spermáját. A holt spermiumok nem alkalmasak a termékenységre.
 10. Ne használjon mesterséges kenést (kivéve Preseed): Bizonyos esetekben szükség van a kenésre, de a Preseed kivételével számos mesterséges kenőanyag tartalmaz olyan vegyi anyagokat, amelyek spermicidként működhetnek, és azt nem szabad a szerelem készítéséhez használni, ha a koncepció a cél.Hogyan kell szeretni, ha megpróbálsz terhes
 11. Próbálja meg mélyebb pozíciókat. Számos szerelmi pozíció áll, amelyek lehetővé teszik, hogy a pénisz közelebb kerüljön a méhnyakhoz. Minél közelebb van a sperma, annál kisebb távolságra van a sperma a tojás eléréséhez. A felső pozícióban lévő nő a legmélyebb behatolású.
 12. Ideje csak jobb. Bár fontos, hogy a dolgokat spontán tartsuk, a szerelem készítésének időzítése a termékenység mindent megkülönböztethet. Az ovulációs előrejelzők segíthetnek a párnak a termékenység legjobb idejének megértésében. Innen könnyű, szexi, szeretet készítő munkamenet megtervezése könnyű és gyümölcsöző lehet.

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here