Bellavita – funkció – vélemények

Bellavita – funkció – véleményekBellavita Értékelés
Bellavita egy új anti-aging termék Erletta bőrápolás. A bőrápoló szérum ígéri, hogy meggyógyítsa a bőrt úgy, hogy fiatalabb. Ez a magazin Bellavita.

Hogyan Működik A Bellavita Munka?
Bellavita azt állítja, hogy a munka egy sorozat szintetikus anti-aging képletek. Ezek közé tartoznak, de nem kizárólagosan, Cyclopentasiloxane, oktil cocoate, Dimethiconol.

Bellavita – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Mi Bellavita?
Bellavita egy bőrápoló szérum 55 dollár folyékony üveg. A szérum ígéri, magyar hogy hidratálja a bőrt, hogy “ez finom, puha” , vélemények ” javítja az eredményeket a hidratáló krém.” akció.

A szérum az úgynevezett “pre-hidratáló”, ami azt jelenti, hogy mielőtt az Alkalmazás a szokásos hidratáló krémet alkalmazni. tapasztalatok Segít a bőr felszívja könnyebben a hozzávalókat, akció a szokásos hidratáló.

A fő előnye Bellavita::

– A Bőr Kivörösödése
– Jobb Hidratálás
– Csökkenti A Megjelenése A Finom Vonalak

A krém különösen népszerű azok körében, magyar akik a közelmúltban esett át lézer bőrápoló kezelés. Az egyik a meghirdetett előnyei Bellavita ideális hely a post-lézer.”

Egy klinikai vizsgálat során az alkotók Bellavita kijelentette, hogy a szérum hidratálja a bőrt “28% – kal jobb a 6 óra után egy egyszeri használatra”. 14 napos Használat után, a résztvevők ebben a klinikai vizsgálat azt mutatta, tapasztalatok javul a bőr szerkezete, 55% – os növekedést jelent a felszíni folyadék 47% – os, vélemények illetve 15% – kal csökkent a megjelenése a finom vonalak.

Bellavita – kompozíció – hozzászólások – összetevők

Bellavita – kompozíció – hozzászólások – összetevőkBellavita Összetevők
A hozzávalókat Bellavita egyértelműen megjelenik a hivatalos értékesítési oldal a terméket. kompozíció,

Ezek az összetevők közé Cyclopentasiloxane, összetevők. Octylcocoates, Dimethiconol, phenyltrimethicone, glycolipids, hozzászólások, Ethylhexylcocoates, Dimetikon, lecitin, Caprylglycol, phenoxyethanol.

A gyártó nem jelzi a koncentráció, vagy az adag ezek az összetevők.

Megjegyzés: egyes helyeken úgy tűnik, hogy azt mutatják, hogy Bellavita is tartalmaz olyan összetevőket, mint például a mátrix 3000, co-enzim B10, vitaminok A, C, E, a ceramidok-2 béta-glükán. Azonban nem találtunk említést ezek az elemek a hivatalos értékesítési oldalon a termék. hozzászólások.

Hogyan kell használni Bellavita?
A gyártó a Bellavita azt állítja, kompozíció hogy alkalmazása előtt a hidratáló szérum folt a szemek, arc, nyak. Használja a krémet naponta kétszer, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

Bellavita – mellékhatások – kamu – fórum

Hogyan vásárolhatok Bellavita
Bellavita elérhető a két terület: a hivatalos honlapján Loretta, valamint egy külön értékesítési oldal, kamu amely azt állítja, mellékhatások hogy a hivatalos honlapján Bellavita.

A Loretta honlapján, Bellavita van beállítva 55 dollár egy üveg folyékony. fórum Minden megrendelések több mint $ 100 szállítása ingyenes. Ön is kap három ingyenes minták minden vásárlás.

A hivatalos honlapján Bellavita lehet Bellavita csak egy ingyenes próba ajánlatot. Sajnos, ez az ingyenes próba ajánlatot nem “szabad”, mint az ajánlott. Fizetni $ 4.95 a postaköltség ma, kamu de a hitelkártya “regisztrálva” $ 80 a teljes Megrendelést a Bellavita.

14 nap, hogy megkapja a szérum az e-mail, próbálja ki a szérumot, majd értékelni, az előnyöket. Ha nem tetszik a szérum, de nem akarom, hogy fizet a teljes$ 80, vegye fel a kapcsolatot az Értékesítés Utáni szolgáltatás, illetve a visszaútra. fórum Ha nem tudod, hogy 14 napon belül, jogosult leszel az$80. 4.95 dollár postaköltség), amíg nem törli, ön kap egy teljes csomagot, a postaládában minden hónapban.

Ha szeretné, hogy próbálja meg a termék, mellékhatások, nem kell aggódni egy ingyenes csalárd verzió, akkor Loretta honlapján, a legjobb hely, hogy Bellavita.

Bellavita – hol lehet venni – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon

Bellavita – hol lehet venni – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazonAki Bellavita? ebay
Bellavita amazon egy skin care nevű cég Loretta cég hatások. Ez a gondoskodás a társaság  gyógyszertár,(valószínűleg rájött) ár által hitelesített bőrgyógyász Dr. hol lehet venni, Loretta Ciraldo alapított.

Loretta Bőrápoló már a gyártás bőrápolási termékek 1993 óta hatások, bár Erbel Loretta maga gyakorolta, gyógyszertár mivel az 1970-es években. Bellavita.

A cég székhelye Florida: ebay
hol lehet venni,

Hadd mutassam be
Hadd mutassam be amazon
Lépjen kapcsolatba a vállalat díjmentes a (877) 768-4050, vagy faxon a (954-587-4344). ár

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here