A természet boldog bőrt adhat

A szennyezés, a por, a rossz étkezési szokások, a stressz és még inkább az árvíz. Ezek befolyásolják testünket, és a leggyakoribb probléma a következő: bőrproblémák. A pattanások, a bőrkiütések, a bőrpírok, a feketefejek, a halott, a tompa és a száraz bőr évelő problémák. Napjainkban nincs időnk elmenni egy szalonba, és órákat tölteni, hogy kényeztessük magunkat. Szóval, miért ne használjunk természetes dolgokat otthon? Rose, sáfrány és neem, ha beépül a szépségrendszerünkbe, segíthet megszabadulni a többszörös bőrproblémáktól.

A természet boldog bőrt adhat

Rose

frissíti a bőrt Nemcsak jó illatú, hanem azonnal felfrissíti a bőrt. Legyen ez egy késő esti fél, vagy csak álmatlanság, sokan felébrednek puffadt szemekkel. Használjon rózsavizet – vagy a piacon rendelkezésre álló vizet, vagy csak úgy készítheti el magát, hogy a rózsasziromot vízben forralja, amíg el nem hagyja a színét a vízbe, majd kiszűri a maradékot. Az arcát reggel egészben permetezzük, és az arcod egész nap friss és hidratált marad.

Tisztítja a pórusokat .

Természetes tisztítószerként is működik. Dörzsölje fel a vizet a pamutra, és naponta tisztítsa meg a bőrt a természetes szépség érdekében. Az összes baktériumot, port, szennyezést és részecskéket veszi ki a nyílt pórusokon keresztül. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megnyugtatják a bőrt és fenntartják a PH egyensúlyt. 

Tisztítja a pórusokat .

A sáfrány megkönnyíti a foltokat

Népszerűen kesar néven ismert, A, B és C vitaminokkal gazdagodik, amelyek elősegítik a sejtek képződését, ezáltal az öregedés okozta foltok csillapodnak. Megtartja a bőr szilárdságát és tónusát.

Eltávolítja a napfényt.

Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a napégést eltávolítani. Néhány sáfrány szál keverése mézzel vagy tejzel, és a bőrre való felhordása természetesen eltávolítja a barnát, és az arcod könnyebb lesz. A száraz bőrre is a legjobb. 

Eltávolítja a napfényt.

Neem kezeli az aknét

Tisztítja a testet belülről és segít kezelni számos bőrallergiát. Forraljunk egy pár neem levest vízben, amíg lágy lesz, és elhagyja a színt. Hűtsük le, és naponta alkalmazzuk a bőrre. Az egyik legjobb módszer a pattanások megszabadítására a neem. Ez nem csak a bőrt tisztítja, hanem gyógyítja a gyulladást is.

A szerző szépségápolási szakértő, isteni szervek

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here