A honlap

Üdvözöljük a szolgáltatás egészséges táplálkozás, étrend!

Széles körben ismert, azt mondja, hogy a sport az egészség. Azonban, figyelembe véve mindenféle fizikai aktivitás ad nekünk sokkal több előnye van. A sport nem csak javítja az egészséget, fitness, de szintén pozitív hatással van a hangulat. Az emberek, akik egy kis mozgás, több energia, jobb hangulat, valamint az önbecsülés.

Milyen előnyöket tud sport hozd el nekünk?
Egyik fő előnye, hogy a sport ad, kevesebb a valószínűsége, hogy sok betegség. A fizikai tevékenység:

 • hatására csökken a vércukorszint,
 • szabályozza az anyagcserét,
 • csökkenti a kardiovaszkuláris betegségek kockázata,
 • csökkenti a vérnyomást,
 • megakadályozza, hogy a csontritkulás,
 • erősítse immunrendszerét.

Egy további előny, hogy figyelembe a fizikai aktivitás fenntartása, normál testsúly. Edzés közben, az égési sebesség kalóriát növeli, amely érinti a csökkentés a zsír, valamint a tartós eredmény az ideális ábra.

Egy másik jelentős előnye, hogy a sport a javulás a hangulat, mert:

 • a mozgás, a mentális képességét javítja, azaz a képesség, hogy emlékszel növeli;
 • a rendszeres testmozgás csökkenti annak valószínűségét, depresszió, egyéb hangulati
 • zavarok – ez azért van, mert edzés közben szerotonin szabadul fel, amely felelős azért, hogy boldog vagy;
 • a sport ad nekünk az elégedettség, hogy növeli az önbecsülését;
 • a mozgás, megszabadulunk a negatív érzelmek.

Annak ellenére, hogy számos előnye van a sport, sokan inkább egy passzív életmód. Gyakran lehet hallani, hogy valaki meg akarja kezdeni a gyakorlást, de a sport nem neki, mert nem volt elég ideje. Az egyik leggyakoribb kifogás -, hogy miután hazatért, egy nehéz nap után a munka, várjuk sok más dolgom, aztán olyan fáradt vagyok, hogy nincs erő, bármilyen testmozgás.

Igen, valóban, azonban ezek között fontos dolog, amit kiad egy csomó időt a kevésbé fontos – ül a TV előtt, vagy a számítógép. Akkor vedd fel ezeket a gyakorlatokat, hogy nyugi, lesz képes levezetni öröm őket.Hogy öröm legyen a feladat, fontos, hogy válassza ki a helyes sport tevékenységek-nem csak a fizikai képességei, de az is, hogy a beállítások, majd személyiség. Ezért azok számára, akik nyugodt, pontos, jóga órákat lesz jobb, az emberek, akiknél a felesleges energiát, aerobik, torna, vagy futás lesz jobb.

Nézze meg a fiókok különböző oldalak

A szerzőről

Józsa Vanda – A korán szerettem a sportot. Én már a képzés tollaslabda sok éven át, de mivel a betegség miatt abba kellett hagynom a képzés. Később soha nem jött vissza, de indult a képzés, a tornateremben. Amikor az Akadémia a fitness állapították meg, jelentkeztem osztályok, képzett, mert ez adott nekem nagy öröm. Egyszer Krzysztof Pacolet azt javasolta, hogy egy kurzust oktató. A család tetszett az ajánlat is, nem hiszem, hogy sokáig. Miután a kurzus végén a soraiban oktatók, , Fitness, órákat itt ABT,.

kapcsolat – info@nursing.hu

 

Üdvözlet a főoldalon

www.nursing.hu